Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چهره‌های سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکه‌های اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ می‌دهد پست یا توئیت‌هایی را منتشر می‌کنند.

برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزه‌های تحت اختیارشان نیز استفاده می‌کنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوال‌های آن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

توئیت رئیس دستگاه قضا درباره کالا‌های دپو شده در انبارهای سازمان اموال تملیکی / گزارشی از دیدار رئیس جمهور با جمعی از اقشار مختلف مردم استان سمنان / دیدار قالیباف با معلم فداکار کردستانی

محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور با انتشار تصاویری از جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا نوشت:

"معاون اول رییس جمهور:

سرعت گرفتن واکسیناسیون رضایتمندی مردم را به همراه داشته است/ همچنان مراقب پیک ششم کرونا باشیم

معاون اول رییس جمهور سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون در کشور طی سه ماه اخیر را یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم دانست و گفت: جریان‌هایی در داخل و خارج کشور در تلاش هستند، با سیاه نمایی، اقدامات دولت را زیر سوال برده و یأس و ناامیدی در جامعه ایجاد کنند.

دکتر محمد مخبر در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش‌های گسترده دولت، واکسیناسیون به یکی از نقاط قوت در عملکرد دولت تبدیل شده و خوشبختانه این امر رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت افزایش تلاش‌ها برای پیشگیری از پیک ششم کرونا، افزود: به فضل الهی با افزایش واردات واکسن و تولید واکسن داخلی، امروز مشکلی برای تأمین واکسن در کشور وجود ندارد و انتظار می‌رود با استمرار واکسیناسیون و تصمیم گیری درباره تزریق دوز سوم و دوز یادآور بر اساس پیشنهادات کمیته علمی، شاهد کاهش مرگ و میر در کشور باشیم.

در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت تزریق واکسن، روند هفتگی ابتلا و فوت در ایران، روند بستری روزانه، آخرین رنگ بندی شهر‌ها و آمار فوت کشور‌های دیگر ارائه شد.

در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت سلامت روان افراد مبتلا به کرونا و نیز سلامت روان در ایران و جهان در دوران پساکرونا ارائه شد.

همچنین در این جلسه پیشنهاداتی برای پیشگیری از وقوع پیک ششم کرونا و برنامه ریزی برای تزریق دوز سوم واکسن و دوز یادآور مطرح و پیشنهادات لازم در این خصوص برای ارائه در ستاد ملی کرونا جمع بندی شد"

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان توئیتی را درباره جلسه اخیر شورای نگهبان در حسابش منتشر کرد:

"در جلسه اخیر شورای نگهبان "طرح تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار" مورد بررسی قرار گرفت و پس از انجام مباحث فراوان، با توجه به وجود برخی ابهامات و ایرادات جزئی نسبت به برخی از اجزای آن، جهت اصلاح و رفع این موارد به مجلس محترم برگردانده شد."

رضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک با انتشار تصویری از دانیال شه بخش، بوکسور کشورمان پیروزی او در مسابقات جهانی را تبریک گفت:

"تلاش سال‌های طولانی بزرگان ومربیان بوکس ایران زمین به ثمر نشست.

قدردان تمامی عزیزان از حاج احمد ناطق هموار کننده مسیر ناهموار بوکس تا ثوری جوان سخت کوش و سر مربی با اخلاق و بامعرفت فدراسیون آقای استکی وقهرمان نامدار دانیال شه بخش هستیم."

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما توئیتی را درباره سریال‌های درحال تولید منتشر کرد:

"بیش از صد سریال در مراحل مختلف تولید هستند. در بازدیدم از مراحل تولید ۳ سریال شاهد تلاش جمعی و پر نشاط همه عوامل بودم.
دست مریزاد!"

حمید خواجه نژاد، مدير روابط عمومي معاونت سيما با انتشار تصویری از داوود میرباقری درباره این کارگردان نوشت:

"استاد داوود میرباقری خالق سریال‌های تاریخی امام علی (ع) ومختارنامه، برای ساخت سلمان فارسی ضمن بازدید‌های متعدد و همچنین مشورت با قارایی خالق مستند ایرانگرد جای جای کشوررا برای انتخاب لوکیشن بررسی کرده تاهیچ ظرفیتی از این اقلیم متنوع در عظیم‌ترین سریال تلویزیونی ایران مغفول نماند."

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیمان جبلی محمد مخبر سیاسیون ایران رئیس جمهور معاون اول ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران